Kako prenosi Kurir, najstariji sin preminulog pjevača Šabana Šaulića, 46-godišnji Robert Šaulić, prisustvovao je posljednjem ispraćaju oca koji se održao u petak u Beogradu. Naime, o sinu kojeg je dobio kao 18-godišnjak, preminuli Šaban jako je rijetko govorio, a u javnosti se nagađalo kako pjevačev sin živi u teškoj neimaštini. 

TAJNA OTKRIVENA Zašto se izvanbračni sin Šabana skrivao?
Instagram (Screenshot) 

Prije dvije godine, Kurir je pokušao doći do izvanbračnog sina Šabana Šaulića. 'Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postidio bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog djeda u selu Mužlje i tako zarađuje', ispričao je tada susjed Roberta Šaulića koji je naglasio kako pjevačev izvanbračni sin živi izrazito teško. 'Nema pedeset kilograma skupa s krevetom. Pretvorio se u kost i kožu. Koliko sam čuo, teško je obolio i jedva skupi novac za lijekove. Majka mu pomaže koliko može iako je i njoj mirovina mala. Robert je jako dobar čovjek, a dočekao je da ga otac ne želi ni pogledati', prokomentirao je prije dvije godine susjed Roberta Šaulića njegov odnos s ocem. 

TAJNA OTKRIVENA Zašto se izvanbračni sin Šabana skrivao?
Srdjan Ilić / PIXSELL 

'Šaban zarađuje milijune, njegova žena i djeca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Rijetko kad mijenja odjeću jer si ne može priuštiti novu. Tuga kad ga pogledaš', zaključio je izvor za Kurir. Također također navodi kako je Šaban svojedobno progovorio o izvanbračnom sinu za kojega se saznalo tek unazad desetak godina. 'Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam', izjavio je Šaulić za Skandal prije nekoliko godina. 

TAJNA OTKRIVENA Zašto se izvanbračni sin Šabana skrivao?
Instagram 

Robert Šaulić je, kako prenosi Kurir, prisustvovao posljednjem ispraćaju oca, ali unatoč činjenici da ga je pjevač priznao, 46-godišnjak nije bio uz pjevačevu suprugu i ostalu djecu već je, trudeći se biti neprimjetan, ostao u masi koja je došla po posljednji put odati počast tragično preminulom pjevaču. 

TAJNA OTKRIVENA Zašto se izvanbračni sin Šabana skrivao?
Srdjan Ilić / PIXSELL