Prijateljica i osobna astrologinja tragično preminule princeze Diane otkrila je Dianinu veliku tajnu koja se kosi sa slikom koju je javnost stekla o njoj. Premda se razvela od supruga princa Charlesa nakon 15 godina braka i premda je imala ljubavnika, sina egipatskog milijardera Dodija Fayeda, princeza od Walesa voljela je Charlesa do samog kraja, piše Daily Mail.

'Mislim da je Charlesa voljela sve do smrti. Ne kažem da je čeznula za njim. Nije. Mislim da se uspjela malo udaljiti. Ali tu je još bila ta rana, kao što je bila s njezinom majkom', rekla je njena prijateljica Debbie Frank Astrologer i otkrila kako je Diana cijelog života patila za majkom koja se preudala nakon što se razvela od njezinog oca.

'Ta tuga je zapravo bila više zbog majke jer se nakon razvoda osjećala napušteno i počela ponašati poput petogodišnjakinje', rekla je Debbie. S novinarima je povodom 58. rođendana princeze Diane o njoj razgovarala i Petronella Wyatt, koja je ju je upoznala na večeri u Ritzu. 'Govorila je o svojim dječacima i novom prijateljstvu s princem Charlesom. To ju je jako usrećilo. Netko ju je pitao što bi napravila kada bi se ponovno rodila, a ona je odgovorila da bi ponovila svoj brak. Svi mi, kao i njezini prijatelji, mislili smo da uopće nije zaljubljena u Dodija i da je uvijek bila zaljubljena u princa', zaključila je Dianina prijateljica.

Podsjetimo, britanska je kraljica 1996. objavila parlamentu da se princ od Walesa i Diana razvode te da će napraviti sve kako bi njihovi sinovi odrastali uz jednaku pažnju oba roditelja. Diana je nakon razvoda dobila na korištenje dio Kensingtonske palače, 17 milijuna funti i slobodu, ali kraljica joj je oduzela titulu HRH (Her Royal Highness) te je tako ostala samo Diana, Princess of Wales. Iako se tada činilo da gubitak titule HRH Diani donosi samo slobodu, neki misle da je to bio presudan faktor koji joj je mogao spasiti život. Nositeljima te titule pruža se najbolje moguće osiguranje od 0 do 24 sati, pa se vjerojatno time mogla izbjeći tragedija i pijani vozač koji je princezu i njenog ljubavnika odveo u smrt 31. kolovoza 1997. godine u Parizu.