Story radio
Početna Celebrity 2527 prikaza 09. veljače 2018.

Tajna prstena na ruci djevojke Filipa Juričića

Robert Gašpert.

Kazališna i televizijska zvijezda Filip Juričić i medicinska sestra Nika Dogan sve više uživaju u ljubavnoj vezi koju su počeli prošlo ljeto

Otkako je u njegov život ušla tamnokosa Nika Dogan, glumac Filip Juričić ne skida osmijeh s lica. Prošli smo ga tjedan snimili odlično raspoloženog na premijeri predstave ‘Sjećanje šume’ održanoj u zagrebačkom kazalištu Gavella, gdje je došao podržati kolegu i prijatelja Amara Bukvića. Pratnja mu je bila lijepa Nika, koja je u njegov život ušla sredinom prošle godine i od koje se gotovo i ne odvaja. Sudeći prema njegovim izjavama, čini se da će ljubavna idila ovaj put potrajati. Štoviše, na desnoj ruci atraktivne medicinske sestre blistao je prsten za koji su neki pomislili da je zaručnički, a pozornost je plijenila i stylingom. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Naime, Nika, koju smo inače viđali u uskim kombinacijama koje su otkrivale njezinu zavidnu liniju, ovaj je put odabrala široku majicu koja joj je prekrivala trbuh. Krije li se uistinu nešto ispod majice ili je riječ samo o slučajnom odabiru odjeće, nije poznato. Budući da Filip inače intimu skriva od medija, teško ćemo uskoro doznati išta kon-kretnije. Da se u njihovoj vezi događa nešto ozbiljno, ne bi bilo toliko čudno s obzirom na to da je 36-godišnji Zagrepčanin prije samo nekoliko mjeseci izjavio da je u Niki pronašao srodnu dušu te kako je prvi put u životu odlučio uploviti u bračnu luku. 

Filip Juričić | Author:

- Jako nam je lijepo. Bilo je nekoliko uspješnijih veza u mladosti, brodoloma, kao kod svakoga, i evo sad u ovim ozbiljnijim godinama našao sam nekoga s kim mi je predivno. Čak živimo zajedno i nadam se da je to to. Razmišljam i o braku. Tradicionalan sam i u redu je jednom se i oženiti. Mislim da su prošle godine brzih ulazaka u brakove - otkrio je u razgovoru za Jutarnji list. 
O ozbiljnosti njihove veze dovoljno govori činjenica da je još prošlo ljeto Niku, koja ima kćerkicu, upoznao s desetogodišnjim sinom Janom (kojeg je dobio u prijašnjoj vezi s novinarkom Mateom Roščić), ali i s roditeljima, mamom Dubravkom, profesoricom u zagrebačkoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, ocem Perom Juričićem, uspješnim glumcem, i starijom sestrom Petrom Budišom. 

- Nika se sjajno uklopila i s mojima kliknula na prvu. Sa svima se sjajno slaže. Postala je dio obitelji - izjavio je Filip koji je vijest da je ponovno zaljubljen povjerio prvo Storyju, i to prošlo ljeto kada smo ih snimili zajedno na premijeri predstave ‘Gos-poda Glembajevi’ na Dubrovačkim ljetnim igrama. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Tada nam je priznao da je riječ o posebnoj osobi koja je njegov život promijenila iz temelja. 
- Zove se Nika, upoznali smo se na vrlo specifičan način, kažu, kad se najmanje nadaš. Naš prvi susret htio bih zadržati kao našu slatku tajnu. To je ona vrsta susreta kada sve vrlo brzo sjedne na svoje mjesto pa imaš osjećaj da je to netko koga poznaješ odavno - rekao nam je tada, no u detalje nije želio ulaziti. 
Podjednako je tajanstven i dalje. Iako smo ga pokušali kontaktirati kako bismo provjerili događa li se u njegovu privatnom životu uistinu nešto novo, jedna od najprepoznatljivijih domaćih televizijskih zvijezda do zaključenja broja nije odgovarala na pozive i poruke.

Komentari