Sudeći prema fotografijama, koje na društvenim mrežama domaća glumica Ana Maras Harmander dijeli s obožavateljima, ona i njezini dečki uživaju u ludom obiteljskom provodu. Njezin suprug John, sinčić Rubens i ona tako su se zaputili u Italiju. 'Mi u Italiju idemo svake godine, Rim nam je najdraža destinacija. Prvi puta smo se uputili autom svo četvero, muž, sin, pas i ja. Prva nam je destinacija bila Bologna, onda Pisa, sad smo u Sieni, pa prekosutra nastavljamo put za Rim gdje ćemo ostati par dana', otkrila je glumica za Story.hr. 

Na fotografijama je jasno vidljivo da se odlično zabavljaju, a najviše od svih, čini se, uživa dvoiplogodišnji Rubens, koji ne skidajući osmijeh s lica, zajedno s roditeljima istražuje čari susjedne države. 'Jako smo zadovoljni kako sve ide, jedemo samo talijanske specijalitete, obilazimo znamenitosti i uživamo. Prije smo uvijek išli avionom, pa je ovakvo putovanje učetvero novo za nas. Rim znamo napamet i ništa nije slađe od vraćanja na staro mjesto u novom sastavu', ispričala je Ana. 

Podsjetimo, glumica i njezin suprug, Šveđanin John Harmander, vjenčali su se prije nekoliko godina i to dva puta – prvo u Las Vegasu, a potom i u Aninom rodnom Splitu. Otkako je na svijet donijela dječaka Rubensa u potpunosti se prepustila svim čarima majčinstva, ali i ostvarivanju svih profesionalnih ciljeva.

Foto: Instagram