Tamara Ecclestone uvijek je bila pod povećalom javnosti, što zbog svojih slavnih roditelja, što zbog svog ponašanja, a nakon što je pokrenula i reality show, javnost je dobila priliku zaviriti u svaki kutak njezinog života. Ono što je ponovno pokrenulo rasprave je njezinog gostovanje u emisiji 'This morning'. Tamara je otkrila kako je njezin suprug, poduzetnik, Jay Rutland ponekad zabrinut za njihov brak, ali ono što je posebno uznemirilo neke je Tamarina izjava kako još uvijek doji svoju kćerkicu Sophiju, iako već ima četiri godine.

Otkrila je kako uskoro ona i suprug planiraju putovanje kako bi obilježili petu godišnjicu braka, a kćerkica, naravno, putuje s njima. Voditelj emisije je upozorio kako možda previše uključuje Sophiju u braka, a to nije dobro. Tamara se ni najmanje nije uzbudila zbog njegovih riječi već je odgovorila, 'Dočetak ćemo zajedno i 66. godišnjicu braka jer mom suprugu ne smeta što Sophia spava s nama, mi to obožavamo. Ponekad je zabrinut što ne provodimo više vremena zajedno, ali to nije ništa strašno'.

Nakon što je objasnila kako još uvijek doji svoju četverogodišnju kćerkicu rekla je, 'Ne želim kritizirati ljude zbog načina na koji odgajaju svoju djecu, jer i mene stalno kritiziraju. Jednostavno imam potrebu ne odvajati se od svoje kćerkice'.