Danas u prijepodnevnim satima, zagrebačka glumica Tamara Vrdoljak rodila je carskim rezom svoje drugo dijete, djevojčicu Nušu, Story.hr doznaje od izvora bliskih obitelji. Također doznajemo i kako se mama i beba dobro osjećaju, te kako nitko nije sretniji od Tamarinog supruga Danka Velimira Vrdoljaka i Tamarinog sina iz prvog braka, 11-godišnjeg Tome.

Simpatičnoj 42-godišnjakinji druga trudnoća nije pala teško. Osim početnih mučnina, nije imala drugih tegoba. 'U prvoj trudnoći nisam imala mučnine. Sada sam ih imala prva tri mjeseca i neprestano mi se spavalo. No kada su mučnine prestale, preporodila sam se. Razlika je golema. Znam slušati svoje tijelo i ponašam se u skladu s tim', izjavila je nedavno za Story.

Osim trudnoće koja je Tamari podarila neodoljiv i blistavi izgled, za to je zaslužna i filmska ljubavna priča koja se domaćoj glumici dogodila. Naime, prošlo ljeto se udala za primarijusa Danka Velimira Vrdoljaka, svega nakon mjesec dana veze. Podsjetimo, Tamara iza sebe ima petogodišnji brak s vaterpolistom Hrvojem Šintićem s kojim ima 11-godišnjeg sina Tomu.