Story radio
Početna Celebrity 1251 prikaza 14. kolovoza 2019.

Tara Thaller luduje na obali

Instagram.

U skladu s godinama

Atraktivna glumica, 21-godišnja Tara Thaller, koju je javnost imala prilike upoznati u serijama 'Uspjeh' i 'Pogrešan čovjek', kao i HRT-ovu showu 'Zvijezde pjevaju', gdje je u konačnici odnijela pobjedu s pjevačem Dinom Jelusićem, trenutno uživa u godišnjem odmoru na domaćoj obali. Tom prilikom, mlada se glumica odlučila pohvaliti novim iskustvom i nezaboravnim provodom u jednom od najstarijih hrvatskih gradova na Jadranu. 

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

'Hvala na ludoj vožnji', napisala je vidno oduševljena 21-godišnjakinja pozirajući pri tome na Jet-Ski plovilu okružena morskim plavetnilom. Nezaboravnu adrenalinsku avanturu iz Šibenika, ako je suditi prema objavi, Tara će još dugo pamtiti. A da, osim u vodenim sportovima, u Šibeniku uživa i u ostalim morskim radostima, svjedoče fotografije kojima se mlada glumica pohvalila svojim obožavateljima na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller) on

Podsjećamo, prije zasluženog odmora na Jadranu, Tara se početkom lipnja uputila u daleku Ameriku, gdje je, u društvu prijateljice, istraživala New York. Djevojke su ondje hranile vjeverice u parku, kušale lokalne specijalitete, a pobjednicu glazbene emisije 'Zvijezde pjevaju', posebno je oduševio albino piton s kojim se fotografirala na Brooklynskom mostu.


 

Komentari