Jedan od najomiljenijih domaćih voditelja i glumaca, 47-godišnji Tarik Filipović, već je 12 godina u braku s bivšom Miss Hrvatske, Lejlom Filipović. Imaju dvojicu sinova, 16-godišnjeg Dinu i 11-godišnjeg Armana, te su na sceni poznati kao jedan od najskladnijih parova. Tarik je samo za Story.hr otkrio kako se slavi Dan žena u njegovoj obitelji, te što je potrebno za sretan brak.

'Danas sam svojim ženama poklonio cvijeće i odveo ih na ručak. Poveo sam suprugu, punicu i svoju majku. Malo mi je žao što nam se moja sestra nije uspjela pridružiti', otkrio nam je Tarik. 'Inače volim Dan žena od djetinjstva, još od osnovne škole poklanjao sam cvijeće majci i učiteljici na taj dan. Nekako ga oduvijek doživljavam kao dan za slavljenje majčinskih figura. Pošto je moja supruga još jako mlada, nju još uvijek doživljavam kao djevojku', rekao je kroz smijeh.

'Inače, Lejla i ja nemamo neke posebne rituale i slavlja, Valentinovo ne slavimo gotovo nikada, a odlazak u restoran i cvijeće za Dan žena doživljavam kao nešto normalno. Prije se Dan žena doživljavao malo ozbiljnije i više se slavio. Sada mi je najveća sreća kada po osmjesima svoje žene, punice i majke vidim da sam ih usrećio', dodao je šarmantni voditelj.

Tarik nam je otkrio i kako se odnos prema ženama prenosi s koljena na koljeno: 'Moj otac nikada mi nije davao neke posebne savjete vezane uz žene. Dao mi je prostora da sam otkrijem što je bitno i kako se ponašati prema njima. Smatram da je bitno ne nametati stavove i mišljenja svojoj djeci i primjenjujem to i na svojim sinovima. Djeca najbolje uče iz primjera koji gledaju svaki dan. Mislim da im svojim odnosom s njihovom majkom pokazujem ono najbitnije, a to su poštovanje i ljubav'.

Ljubav je usporedio sa cvijetom koji treba zalijevati: 'Ljubav se treba redovito njegovati, to je jedina tajna. Baš poput cvijeta, ako ga se ne zaljeva on uvene'. Tarik je s nama podijelio i mišljenje o uspješnim brakovima: 'Nema nekog određenog recepta. Bitna je dobra komunikacija, kompromisi, uzajamno poštovanje i razumjevanje. Ako obje osobe rade na tom odnosu i trude se dugoročna ljubav je zagarantirana'.