Mnogima jedna od najdražih voditeljica, 37-godišnja Tatjana Jurić koju imamo prilike slušati na Narodnom radiju, danas je doživjela nesvakidašnju situaciju. Naime, lijepa voditeljica nedavno se vratila s godišnjeg odmora, a danas je sa svojim obožavateljima odlučila podijeliti detalje događaja koji ju je zadesio.

Tatjana je jutro započela odmarajući se u sauni s kolegicama s Narodnog radija. Povodom obilježavanja Dana žena, djevojke su se uputile u saunu, a sudeći prema objavljenim fotografijama, djevojke su zaista uživale u opuštajućem tretmanu. 

Međutim, dok je ženski dio 'Narodnog radija' uživao u sauni, Tatjana je otkrila kako je muški dio kolega okružen pištoljima. Naime, Tomislav Cvetković i Boris Debak, voditelji na Narodnom radiju, odlučili su se zabaviti s dječjim pištoljima. Kako im ne bi ostale dužne, kolegice su se također odlučile zaigrati pa je tako Tatjana podijelila s pratiteljima videosnimku u kojoj se našla okružena pucnjavom.

Podsjećamo, nedavno je Tatjana otkrila kako se na godišnjem odmoru našla u problemima. Naime, lijepa voditeljica otkrila je kako je zaštitar nije pustio u klub jer je mislio da je maloljetna. 'Koliko godina imam?', upitala ga je voditeljica, na što joj je zaštitar odgovorio da ne izgleda staro, već bi rekao da ima 19 godina. 'Ne imponira mi niti me smeta, volim svoje godine, koliko god ih stajalo pored moga imena. I odavno sam naučila, godine najmanje govore o nekome', rekla je tim povodom voditeljica Narodnog radija za Story.hr.