Šarmantna voditeljica Tatjana Jurić, koja gotovo svakodnevno mami uzdahe svojim objavama na društvenim mrežama, objavila ona  fotografiju u kupaćem kostimu ili onu gdje je potpuno odjevena.

Trenutno se lijepa Jurić nalazi u društvu svojih prijateljica na poslovnom putovanju u Francuskoj, ali našla je vremena i za bodriti hrvatske boje na velikom Roland Garrosu. Na turniru se našla u prugastoj košulji s velikim naočalama i šeširom te tako pokazala kako je manje više. Pokazala je da se odlično zabavlja u društvu Ive Šulentić s kojom se štitila od jakog sunca noseći bijeli kišobran i dugu crvenu čipkastu haljinu kojom je mamila poglede, a osmijeh na licu odavao je koliko je dobro prijateljicama na Zapadu.

Djevojke su smještene u šarmantnom interijeru s vanjskom terasom za koji je Tatjana istaknula kako ju podsjeća na 'maminu i bakinu grlicu u vrtu' te se prisjetila lijepih trenutaka. Voditeljica je nedavno izazvala pomutnju na Internetu objavivši fotografiju 'trudničkog trbuščića' koji je zapravo bio interna šala s ekipom s kojom lijepa Jurić radi.

Foto: Instagram