U jedan od najomiljenijih glasova s domaćih radio postaja svakako ulazi Tatjana Jurić, voditeljica Narodnog radija na kojem njen ugodni glas i pozitivnu energiju možemo slušati svakog jutra.

Njen zarazan osmijeh dovoljno je čuti kako bi se i vi nasmijali, a ovog vikenda smijeha i veselja u njenom životu bilo je na pretek. Iako je sada već u ponom radnom pogonu, Tatjana je jučer proslavila svoj 37.rođendan, a slavlje je trajalo nekoliko dana. Za Story.hr je otkrila detalje proslave, od čega još uvijek ne odustaje, te koja joj je naučena lekcija najvažnija tijekom svih ovih godina.

'Dobila sam toliko divnih poruka, poziva i što je najbitnije, veselih druženja s dragim ljudima. Mnogi su me iznenadili, pozivom, sitnicom, baš sam uživala', započela je svoju rođendansku priču voditeljica. 'Imala sam baš predivan rođendanski vikend, družila se s ljudima koje volim i koji mi život znače, a to mi je, kao i svima, bitnije od ikakvih poklona samo da su mi oni tu!', rekla je Tatjana koja je u subotu navečer rođendan dočekala s prijateljima, a nedjelju je provela na obiteljskom ručku gdje je iskoristila priliku da se fotografira s tatom i psom.

Iako ima svega 37 godina, Tatjana se u svom životu susrela s brojnim izazovima koji su je naučili mnoge lekcije koje beskompromisno sada primjenjuje u svom životu. 'Sve što sam do sada u životu naučila, stane baš u ovaj vikend za nama. Najvažniji su ljudi, oni koji te vole, uz tebe su uvijek i čuvaju te. Oni tebe, ti njih! Da smo uvijek zajedno, da slavimo kad možemo i plačemo kad moramo', ispričala je zahvalno voditeljica.

Ograničenja kada su u pitanju godine, Tatjana ne vidi, jer sve je ionako kako se sam osjećaš, pa ne čudi ni da ju još uvijek od svega najviše raduju baloni. 'Koliko god godina da imala, koji god rođendan slavila, jedno se nikada promijeniti neće – i dalje me najviše vesele baloni! Najobičniji šareni baloni koji lete u zrak', radosno je zaključila.