Story radio
Početna Celebrity 3669 prikaza 11. ožujka 2019.

Tek ju zaručio, a već ju vara

Profimedia.

Ovo su joj pete zaruke

Bivši američki igrač bejzbola, Jose Canesco tvrdi da njegova bivša žena spava sa zaručnikom Jennifer Lopez, Alexom Rodriguezom. Samo dan nakon što su se 49-godišnja pjevačica i 43-godišnji Alex zaručili, Jose je na Twitteru napisao: 'Jadna djevojka, ona ne zna ni tko je on', i 'Gledam kako J.Lo šalje poruke Alexu, ona pojma nema da ju Alex vara s mojom bivšom ženom'. Jose je izjavio da je spreman i na poligraf kako bi dokazao da je to istina. 

 | Author: Screenshot Screenshot.

 | Author: Screenshot Screenshot.

Jose je 1997. optužen za nasilje u obitelji, jer je pretukao svoju sada bivšu ženu, 46-godišnju Jessicu Canesco, koju sada optužuje za ljubovanje s Alexom. Jose se svojoj prvoj ženi BMW-om zabio u njen Porche, a tadašnja supruga Esther nasreću nije bila u automobilu. Jose je nakon tog napada osuđen na dobrotvorni rad. Inače su i Jose i Alex priznali korištenje steroida za vrijeme svoje bejzbolske karijere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jose Canseco (@canseco__jose) on

Podsjetimo, Alex Rodriguez i Jennifer Lopez su se zaručili na Bahamima nakon dvije godine veze. J.Lo i A. Rod kako fanovi nazivaju Alexa, na svojim Instagram profilima su objavili fotografiju zaručničkog prstena. Prsten je navodno vrijedan između jednog milijuna i pet milijuna dolara. Jennifer su ovo već pete zaruke po redu, a A. Rod je bio u braku s Cyntiom Rodriguez koja ga je ostavila upravo zbog vanbračnih afera koje je imao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Komentari