Story radio
Početna Celebrity 5166 prikaza 11. listopada 2018.

Tenisačeva bivša morala se operirati zbog unakaženog lica

Instagram (Screenshot).

Srpska manekenka progovorila je o estetstim operacijama za koje tvrdi da su bile neophonde

Atraktivna srpska manekenka Dejana Živković u posljednje se vrijeme morala nositi s optužbama na račun svog izgleda, a sve zbog podvrgavanja plastičnim operacijama. Bivša djevojka najuspješnijeg bosanskohercegovačkog tenisača, Damira Džumhura, napokon je odlučila progovoriti o događaju iz prošlosti zbog kojeg je morala podleći određenim estetskim zahvatima, a riječ je o prometnoj nesreći koja je na njezinom licu ostavila vrlo neugodne i trajne posljedice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on

'Javnost to nije znala jer sam sve htjela sakriti. Čini mi se da sada trebam pričati o tome. Imala sam saobraćajnu nesreću prije dvije godine i nekoliko tjedana nisam bila u gradu jer sam se trebala oporaviti. Imala sam hematome, lice mi je bilo prilično uništeno s jedne strane. Nakon što se smirilo, morala sam operirati i drugu stranu da izgledaju isto. Tako da je to jedan od razloga zašto izgedaju tako neprirodno', otkrila je za srpski 'Ekskuziv' i dodala kako ju nije bilo tako lako utješiti zbog svega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on

'Rekli su mi da će se sve to smiriti, no ja to i dalje osjećam i vidi, a očito vide i drugi', te istaknula kako joj je teško slušati kako ju osuđuju. 'Dosta mi je više slušanja priča poput: 'Vidi što je napravila s jagodicama', požalila se ljepotica čija je karijera svakodnevno u sve većem usponu, a na njezinu ljepotu malo tko 'ne padne'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on

Lijepa Dejana Živković u veljači je okončala ljubavnu vezu s bosansko-hercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom, s kojim je bila pola godine, a nedavno je ulovljena kako ljubi poznatog srpskog kriminalca Jovana Vukotića, prenose srpski mediji.

 

Komentari