Story radio
Početna Celebrity 1403 prikaza 23. prosinca 2018.

Tenisačeva supruga odala tko joj je pomoćnik u kuhinji

Što će na to reći suprug?

Jelena Đoković, supruga jednog od najpoznatijih tenisača, Novaka Đokovića, na društvenim mrežama često voli objavljivati i fotografije hrane. Poznato je već kako ova supruga i majka dvoje djece, Stefana (4) i Tare (1), jako pazi da se obitelj Đoković zdravo hrani. Da je tako, danas je opet potvrdila objavivši kratki video na svom Instagram storyju iz kuhinje.

 | Author:

Simpatična Jelena je svojom jednostavnošću i skromnošću odavno osvojila javnost, a da je dosljedna sebi pokazala je današnjom objavom videa na kojem se bez šminke, u trenirci i kosom zavezanom u pletenice, posvetila kućanskim poslovima. Pokazala je i da vrijeme u kuhinji ne provodi sama, a za to je 'krivac' njezin pas.

 | Author:

Koliko joj je važan zdravi način života, osim sportskih aktivnosti, Jelena često objavi fotografije pripremljene hrane poput doručka za sebe i djecu s receptom. 'Ja se hranim na sličan način i stalno sam u potrazi za novim receptima. Hvala što ih dijeliš s nama. Gotovo svu hranu možete naći na tržnicama, dakle, sve je dostupno i ne morate biti imućni, već pametni da se ovako hranite' samo su neki od komentara oduševljenih pratioca, koji željno iščekuju svaki novi Jelenin recept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

 

Komentari