Story radio
Početna Celebrity 54252 prikaza 11. ožujka 2019.

Težak gubitak u kraljevskoj obitelji

Profimedia.

Vijest je stigla samo nekoliko tjedana prije rođenja novog nasljednika

Kako prenosi Her, kraljevska obitelj ovih se dana suočava s teškim gubitkom. Naime, izvor blizak palači potvrdio je vijesti koje su šokirale obožavatelje, a iste su stigle samo nekoliko tjedana prije rođenja prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Osobna asistentica 37-godišnje Meghan, koja je za suprugu princa Harryja radila godinu dana, Amy Pickerell, dala je otkaz. 'Amy odlazi. Njezini kolege su vrlo tužni jer je jedna od omiljenijih članova osoblja', potvrdio je izvor blizak kraljevskoj obitelji. Bivša zaposlenica napušta imanje i odlazi u inozemstvo. Međutim, najprije će pomoći Meghan i 34-godišnjem princu Harryju da se smjeste u novi dom u Frogmore Cottageu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Složila se ostati i pomoći im kad se dijete rodi te organizirati im kućanstvo, ali onda kreće dalje', ispričao je prijatelj Amy Pickerell. Nažalost, Amy nije prva asistentica 'ozloglašene' Meghan koja je dala ostavku. Prije Amy, ostavku je podnijela Samantha Cohen koja je radila za kraljevsku obitelj 17 godina. Također, u studenom prošle godine, Melissa Toubati dala je otkaz zbog stalnog pritiska i stresa koji je proživljavala na radnom mjestu, a isto je učinila i tjelohraniteljica koja je vojvotkinju pratila na razna putovanja i brinula za njezinu sigurnost šest mjeseci. Strani mediji dodaju i kako je 37-godišnjakinja navodno 'otjerala' i Edward Lane Foxa koji je bio Harryjeva desna ruka 15-ak godina. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, kraljevski par je stao pred oltar 19. svibnja prošle godine, a u listopadu su službeno objavili da očekuju svoje prvo dijete dok su bili na kraljevskoj turneji u Australiji. Otkako je došla u obitelj, Meghan prati glas o lošem odnosu sa zaposlenicima, a česte ostavke bliskih suradnika Meghan Markle potaknule su u javnosti nagađanja kako je vojvotkinja previše zahtjevna te 'loša s ljudima'. 

 

Komentari