Australski glumac Chris Hemsworth, jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu, najavio je povlačenje iz Hollywooda do kraja godine. Na to se odlučio nakon godinu dana neprestanog snimanja kada nije mogao dovoljno vremena posvetiti obitelji. Glumac koji je publici najpoznatiji po ulozi Thora u Marvelovim filmovima, želi provoditi više vremena sa suprugom Elsom Pataky i njihovo troje djece.

Ovaj miljenik žena otkrio je kako planira uživati u Byron Bayu, obalnom gradu u njegovoj rodnoj Australiji, gdje s obitelji živi već pet godina. 'Ove godine vjerojatno više neću snimati. Samo želim biti kod kuće s djecom. Sada su u ključnim godinama. Još uvijek su mali i svjesni su kada me nema doma više nego inače', izjavio je glumac za The Daily Telegraph.

Podsjećamo, Chris i Elsa upoznali su se na spoju naslijepo i od tada je sve počelo. 'U samo nekoliko sati cijeli mi se svijet izokrenuo. Prije nisam mislio da leptirići u trbuhu postoje. Zaista postoje' svojevremeno je izjavio glumac. Nedavno se obitelj preselila iz Los Angelesa u rodnu Australiju te izjavio kako je centar njegovog svijeta upravo obitelj. 'Shvatio sam da me taj grad počeo gušiti i želio sam da moja djeca žive izvan svega toga. Smatram da je život u prirodi, na velikom ranču i svježem zraku s pogledom na more mnogo zdraviji za moju obitelj. Sretniji smo tamo, djeca imaju golem prostor za trčkaranje' otkrio je svojedobno Chris.