Iako Instagram atraktivne lijepe Tije Mamić, supruge sportskog menadžera Marija Mamića, već neko vrijeme nije aktivan, njezina prijateljica, vizažistica Lada Mitrašinović poznatija pod imenom Bela Make Up, redovito na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije. Tako se i sada pohvalila da s Tijom i još nekoliko prijateljica uživa na Murteru gdje djevojke krate dane zabavljajući se na bazenu.

Na objavljenoj fotografiji jasno je vidljivo da Tiji odmor s prijateljicama itekako godi, a sudeći po njezinom brončanom tenu, dosta vremena je izvojila i za sunčanje. Djevojke su za svoj izgled u komentarima dobile mnoštvo komplimenata, a Tija je dobila i brojne upite gdje je kupila haljinu u kojoj je pozirala. Naime, riječ je o dugačkoj i laganoj bijeloj haljini sa spuštenim ramenima i volanima te crvenim detaljima u kojoj je nalikovala na plesačicu latino plesova.

Već je dobro poznato da Tija u bilo kojem izdanju mami uzdahe i dobiva same pohvale, pa nije ni čudo da se to dogodilo i ovoga puta. Inače, 33-godišnja brineta oduvijek je bila prisutna u medijima zbog svog poočima Ljube Jurčića koji ju je posvojio kada je u mladosti ostala bez roditelja. Otkako se udala, rijetko se pojavljuje u javnosti, ali čak i kada nema tu namjeru, svojom pojavom uvijek privuče pozornost.