Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, i njen suprug, princ Harry, u obavljanju kraljevskih dužnosti i susreta s ljudima u javnosti, nastoje porazgovarati s nekima od njih te ih pozdraviti. Meghan i je poznata po tome kako želi biti što bliže ljudima, a ta njena želja je potaknula mnoge na usporedbu s pokojnom princezom Dianom. Međutim, koliko se god i Meghan pokušava približiti građanima, time stavlja sve više sebe u opasnost, istaknuo je Ken Wharfe za Daily Mail.

Wharfe, koji je bio tjelohranitelj princezi Diani punih osam godina, te je radio i za prinčeve Harryja i Williama, progovorio je o tome koliko je težak posao štititi takvu osobu te da posao nije niti malo glamurozan kako se čini, već je velika odgovornost.

'Ljudima koji gledaju izvana, štititi kraljevskog člana obitelji se sigurno čini nevjerojatno glamurozno gdje konstantno putujemo na egzotične lokacije, rame uz rame smo s mnogim poznatim osobama, a zapravo imaš u svojim rukama sigurnost jedne od najpoznatijih osoba na svijetu. Zapravo se ne možeš opustiti niti na trenutak', ispričao je. 

Također je nadodao kako pokojna princeza Diana nije bila laka šefica jer je voljela ići među građane što im dodatno otežava posao, a to isto radi i Meghan jer se što više žele približiti ljudima te voditi što normalniji život.