Ako bismo organizirali izbor najvećega domaćeg zavodnika i miljenika žena, visoko mjesto definitivno bi pripalo glumcu Ivanu Hercegu na čiji je šarm dosad pao velik broj poznatih, uspješnih, ali i lijepih Hrvatica. Još dok je studirao na Akademiji dramske umjetnosti bio je u vezi s kolegicom Petrom Dugandžić, povezivalo ga se sa Zrinkom Cvitešić, zatim s voditeljicom Nives Čanović s kojom se družio na snimanju telenovele ‘Dolina sunca’. Spominjala se i romansa s pjevačicom Žanamari Lalić, a tijekom ‘Larina izbora’ navodno se zbližio s kolegicom Jelenom Perčin. U godinu dana dugoj vezi bio je i s voditeljicom Tatjanom Jurić, zaveo je i njezinu kolegicu Eciju Ivušić, a početkom 2017. razišao se od manekenke i dekoraterke seta Anite Dujić s kojom je proveo nešto više od godinu dana. Nakon prekida dogodila mu se romansa s kolegicom Anom Majhenić, a s njom se zbližio na setu serije ‘Zlatni dvori’, no već u kolovozu prošle godine i ta je priča došla kraju. 

Jedno od najpopularnijih televizijskih lica odnedavno je očito fatalno i za mladu pjevačicu Ninu Donelli s kojom je snimljen prošli tjedan u zagrebačkom restoranu. Par se ondje našao na ručku u poslijepodnevnim satima, nakon čega su se zaputili prema automobilima koji su bili parkirani u blizini. Pritom je Ivan u jednom trenutku Ninu rukom obrglio oko struka, a prije nego što su se rastali, snažno su se zagrlili. Čim smo dobili fotografije, nazvali smo zvijezdu brojnih domaćih serija radi komentara, ali on nije želio ništa reći. Ninin je mobitel, pak, do zaključenja broja bio isključen.

Od njima bliskih osoba doznajemo da je riječ o novoj vezi na domaćoj javnoj sceni. Uspješni 36-godišnji Zagrepčanin i šesnaest godina mlađa Mariborčanka upoznali su se, kako nam kaže izvor, u veljači ove godine putem zajedničkih prijatelja. Otkriva i kako je Ivan izrazito pažljiv prema novoj odabranici, a navodno je jako angažiran i oko njezine glazbene karijere, odnosno podržava je u svakom seg-mentu posla, u pronalasku sponzora, organizaciji fotografiranja i slično. Iako je Nina rođena i odrasla u Sloveniji, od 2014., kada je počela surađivati s Dušanom Bačićem, jednim od najtraženijih tekstopisaca i skladatelja u regiji, nastoji se probiti na hrvatskom tržištu. To joj i uspijeva pa je tako 2016. snimila četiri hit-singla - ‘Šalajdalaj’, ‘Moje tijelo’, ‘Zapalit ću klub’ i ‘Primitivac negativac’, a sljedeće godine na CMC Festivalu u Vodicama predstavila je pjesmu ‘Ako ako’. Potom je snimila singlove ‘Propala veza’, ‘Bogati tata’, ‘Božić je tu’, ‘Na moj rođendan’ te izdala prvi album pod nazivom ‘Glazba, ljubav, život’. Nedavno je predstavila još jednu pjesmu ‘Luda večer’, nastalu u suradnji s Milom Stavrosom. Unatoč tome, zasad još živi na relaciji Zagreb - Maribor, gdje joj se nalazi obitelj. Njezin je otac uspješni slovenski poduzetnik, no napominje kako se zbog toga nimalo ne izdvaja od ostalih. 

- Istina, otac mi je poduzetnik pa meni i sestri nikad nije ništa nedostajalo. No nismo se razlikovale od drugih. željela bih, ako bi bilo moguće, da me svi upoznaju onakvu kakva doista jesam, jer smatram da su neki stvorili pogrešnu sliku o meni. Stvarno sam zahvalna što imam tako jedinstvene, prekrasne roditelje - istaknula je u razgovoru za slovenski portal Govori.se te dodala kako i sama zarađuje za život.

- Svaki dan radim. Priznajem da mi ponekad bližnji znaju pomoći zbog pretrpanog rasporeda. Kupujem ono što mi se sviđa, ne gledam na cijenu, može biti jeftino, ali i malo skuplje, ali to ne znači da pretjerujem. Imam svoju plaću i s njom treba preživjeti mjesec - objasnila je. 

Napomenula je i kako joj materijalne stvari nisu toliko važne kao obitelj i ljubav. 

- Naravno da nigdje nije sve savršeno i ima neslaganja, ali mislim da prava ljubav veže ljude zauvijek. To je obitelj - kaže Nina koja je još prošle godine u intervjuima isticala da nije u vezi jer joj nije lako u pretrpani poslovni raspored i brojne nastupe uklopiti i dečka.

No Ivan je, očito, svojim dolaskom sasvim promijenio njezinu listu prioriteta. A i on je nekoliko puta isticao koliko mu je ljubav važna u životu. 

- Spreman sam ići do kraja kada jako zavolim. Odan sam, vjeran, privržen i nema toga što ne bih učinio za osobu koju volim. Mislim da sam u vezi ponekad i prezahtjevan jer dajem sve i potpuno se predajem, što tražim i zauzvrat. U partnerici, idealnoj ženi, životnoj suputnici, nazovite je kako god želite, tražim ponajbolju prijateljicu. Uglavnom osobu s kojom ću podijeliti i dobro i loše, najveće veselje, ali i tugu. Kada to pronađem, znat ću da sam najsretniji čovjek na svijetu - rekao je jednom prilikom za Story te priznao da u ljubavi ne kalkulira. 

- Vjerujem u monogamiju i mislim da je to moguće, ali potrebno je uložiti neizmjerno puno truda i volje te u najtežim trenucima ne bježati od problema nego se suočiti s njima. Tada odnos dvoje ljudi prelazi na neku višu razinu, nastaje čvrst oslonac i ta veza postaje neraskidiva. To je ono čemu težim i svakako je visoko na listi mojih životnih prioriteta - otkrio je jedan od najpoželjnijih neženja koji je možda tek sada, nakon duge potrage, uspio pronaći ono čemu teži u ljubavi.