Instagram 45-godišnje njemačkog supermodela Heidi Klum u zadnjih je par mjeseci prepun fotografija i privatnih detalja njenog života. Iako je oduvijek često dijelila fotografije sa svojim obožavateljima, mora se primijetiti kako je u posljednjih nekoliko mjeseci posebno sretna, jer ponovno ljubi.  Tko je sretnik koji je osvojio srce ove globalno poznate manekenke? 

Naime, radi se o 29-godišnjem gitaristu tadašnje pop-rock senzacije Tokio Hotel. Kaulitz je pričao od svojih najranijih dana slave kako mu je upravo ona pojam savršene žene, i nakon par godina uspio ju je i osvojiti. Ukratko, Tom, tada 15-godišnjak postao je vrlo popularan u Europi, a kasnije i svijetu svojim bendom Tokio Hotel kojeg je oformio sa svojim bratom blizancem Billom koji je pjevač spomenutog benda i basistom Georgeom te bubnjarom Gustavom. Tokio Hotel brzo je osvojio svijet svojim kreativnim modnim izričajem, kao i najpoznatijim singlom 'Durch den Monsun' koji je izašao 2005. godine. 

Usponom ovog njemačkog benda često ih se uspoređivalo sa Scorpionsima (jer su oba benda iz Njemačke), Arctic Monkeysima, pa čak i Beatlesima. Nakon što su osvojili svijet, povlače se sa scene nakon četiri studijska albuma i sele u Los Angeles, Kaliforniju, zbog prevelike histerije koja je nastala među fanovima u Njemačkoj. 

Iako su službeno u javnost izašli kao par u Cannesu prošle godine, gdje je ona nosila dugu bijelu haljinu i započela spekulacije o mogućem braku s mladim glazbenikom, Heidi je i od ožujka prošle godine otkrivala detalje njihove veze na svojem Instagramu. 

Neki njemački tabloidi tvrde kako razlika od 16 godina između para smeta manekenkinoj majci te da njeno neodobravanje narušava njihovu vezu, no, pregledom njenih društvenih mreža vidi se kako su sretni. Prema čestim Instagram Storyjima koje manekenka objavljuje, vidi se kako se mladi gitarist vrlo dobro slaže i s njenom djecom koju ona ima iz prošlog braka s glazbenikom Sealom. 

Ako ozakone vezu, njoj će ovo biti treći brak, dok bi Tomu to bio drugi. Heidi je prvi puta uplovila u bračnu luku 1997. godine (kada je mladi Kaulitz imao osam godina) s Ricom Pipinom od kojeg se rastala 2002. godine. Godinu dana nakon dobiva kćer Leni s Flaviom Briatoreom.  Već 2005. godine udaje se za glazbenika Seala s kojim je bila u braku i dobila troje djece. 

Toma Kaulitza se pak u tajnosti oženio za IT stručnjakinju i model Riu Sommerfeld 2015. godine, s kojom je bio nekoliko godina prvo u vezi. Godinu dana nakon, rastali su se i nikad nije bio potvrđen razlog, no njemački su tabloidi pisali kako je došlo do problema s drogom, a gitarist je bio taj koji je tražio razvod. 

Heidi i Tom trenutno oboje žive u Los Angelesu, gdje je ona jedna od članova žirija u 'America got talent', a Tom uskoro kreće na svjetsku turneju s novim album Tokio Hotela 'Melancholic Paradise' koji izlazi 1. veljače. Bend sa svojom turnejom dolazi u susjedstvo, Budimpeštu, 2. lipnja.