Story radio
Početna Celebrity 6303 prikaza 29. siječnja 2019.

Tko je poručio Nini Badrić: 'Mogla si imati koga si htjela'?

Screenshot Instagram.

Mnogi su komentirali

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Nina Badrić, objavom na svom Instagram profilu oduševila je mnogobrojne obožavatelje jer ih je podsjetila kako je izgledala u devedesetima. 'Stižu me sjećanja', napisala je kraj fotografije iz 1993. godine. Pjevačica je za potrebe tadašnjeg snimanja odjenula jednostavnu zelenu kratku haljinicu, te cijelu kombinaciju zaokružila crvenim ružem. Osim što je nosila kraću tamniju kosu, njegovala je i izgled bez puno šminke, stoga je u prvi plan dolazila do izražaja njena prirodna ljepota. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Pratitelji su ostali oduševljeni te je obasuli komplimentima te su zaključili kako se od 1993. godine do danas nije previše promijenila, te su joj poručili kako je mogla imati koga je htjela.

Naime, već godinama Nina gradi svoj jedinstven i elegantan stil u kojem brojne žene traže inspiraciju, a danas zaista i izgleda vrlo slično kao na početku devedesetih. Jedna od najvećih razlika u njenom izgledu je ta što danas Nina ima dužu kosu, ali je i dalje ostala vjerna svojoj tamnoj boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Komentari