Većina djevojaka i supruga nogometaša vrlo su popularne i uglavnom javne osobe. Ipak, jedna djevojka koja ljubi našeg nogometnog reprezentativca je sve, samo ne to. Jelena Kalinić, supruga vratara Lovre Kalinića, na društvenim mrežaam nije često aktivna, a njezini profili zaključani su od pogleda javnosti. Samozatajna brineta magistra je forenzike, a ona i Lovre su svoju dugogodišnju vezu brakom okrunili 2015. godine.

Jelena se s Lovrom preselila se u Belgiju, gdje on brani vrata nogometnog kluba Gent. Najviši nogometaš na Svjetkom prvenstvu i njegova odabranica krajem prošle godine postali su roditelji preslatke djevojčice. Iako se o njihovom privatnom životu zna vrlo malo, o njihovom vjenčanju prije tri godine pričalo se dugo.

Čast biti za mikrofonom na njihov veliki dan imala je Jelena Rozga koja je do ranih jutarnjih sati zabavljala tristotinjak uzvanika. Lovre je pauzu prije priključivanja reprezentaciji iskoristio upravo za organizaciju vjenčanja, a kada je izrekao sudbonosno 'da', na red je došao angažman u reprezentaciji, kao i dijete zbog čega je lako zaključiti kako naš sportaš proživljava pravu idilu.