Story radio
Početna Celebrity 664 prikaza 11. veljače 2019.

Tko je slavio na dodjeli Grammyja?

Profimedia.

Svečano je bilo u Los Angelesu

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Los Angelesu, u Staples Centru, održana je dodjela nagrada Grammy, koja slovi za jednu od najprestižnijih glazbenih nagrada.

Zvijezda večeri neminovno je bila 26-godišnja Cardi B, postavši prva žena koja je osvojila Grammy za najbolji rap album 'Invasion Of Privacy'. Nagradu za album godine, osvojila je 30-godišnja kantautorica Kacey Musgraves.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Jedna od glavnih zvijezda večeri, bila je i Lady Gaga koju su od početka godine mediji nazivali 'najvećom gubitnicom' nakon svake prethodne dodjele. Osvojila je nagradu u kategoriji za najbolji pop duo za pjesmu 'Shallow' koju je izvela s Bradleyjem Cooperom te nagradu te najbolja solo izvedba za pjesmu 'Where Do You Think You're Goin'?'.

 | Author:

Za pjesmu godine proglašena je 'This is America', koju izvode Donald Glover i Ludwig Goransson. U kategoriji za Najboljeg izvođača, proglašena je Dua Lipa. Grammy za najbolji album godine, otišao je u ruke Ariane Grande, za album imena 'Sweetener'. Najboljom dance pjesmom proglašena je 'Electricity', koju izvode Silk City, Dua Lipa, Diplo i Mark Ronson.  Za najbolju rap pjesmu nagrađen je Drake, zbog svoje uspješnice koja nosi naziv 'God's Plan'. S Grammyjem su kući otišli i Kendrick Lamar, Jay Rock, Future i James Blake, a sve zbog najbolje rap izvedbe s pjesmom 'King's Dead'.

 | Author:

Najboljim R&B albumom proglašen je 'H.E.R. H.E.R', a najboljom R&B pjesmom 'Boo'd Up', koju izvode Larrance Dopson, Joelle James, Ella Mai i DijonMcFarlane. Sretna zbog Grammyja za najbolji rock album noćas je bila Greta Van Fleet, a sve zbog albuma 'From The Fires'.  Slavili su i Jack Antonoff i Annie Clark, u čije je ruke otišla nagrada za najbolju rock pjesmu, 'Masseduction'.

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

 

 

Komentari