Pjevačica i glumica, 32-godišnja Lady Gaga, na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih filmskih nagrada, 91. Oscarima, ukrala je svu pažnju zbog emotivne izvedbe pjesme 'Shallow' sa 44-godišnjim glumcem Bradleyem Cooperom. No, javnost je i zainteresirala pratnja uz koju je pjevačica došla na dodjelu, a to je njena 26-godišnja sestra, Natali Germanotte. Mnogobrojni obožavatelji su odmah istaknuli koliko su slične, ali i raznježili se količinom ljubavi između dvije sestre jer se Gaga obratila i Natali u službenom govoru nakon preuzimanja nagrade. 

'Hvala vam puno. Mojoj sestri, mojoj srodnoj duši, mojoj ljubavi. Mojoj obitelji, tati i mami koje neizmjerno volim. Bradley, ne postoji nijedna druga osoba na planetu koja bi mogla sa mnom izvesti ovu pjesmu', rekla je tada u govoru Gaga. 

Naime, spomenuta srodna duša je vrlo samozatajna te se jako rijetko može vidjeti u društvu svoje starije sestre. Javnost ju je mogla vidjeti svega na nekoliko važnih događaja, poput modnih revija, gdje su sestre Germanotte pratile kolekcije iz prvog reda. Iako su sestre jako bliske, Natali se ne voli eksponirati u medijima. No, Gagu smo često mogli čuti kako ističe koliko je njena mlađa sestra talentirana i kreativna.

Inače, završila je studij dizajna te je uvijek pokazivala interes za modu i dizajn odjeće, a također je zaslužna za mnoge kostime u kojima je i Lady Gaga nastupala.