Ona je ta, žena koja ga je pridobila. Samo dva mjeseca nakon zaruka, 21-godišnja manekenka Hailey Baldwin u vijećnici u New Yorku ozakonila je ljubav s tri godine starijom kanadskom pop zvijezdom, Justinom Bieberom, i tako u tuzi ostavila milijune njegovih obožavateljica. 

- Htjeli su takvo vjenčanje i nikoga nisu slušali. No uskoro će prirediti svečanu ceremoniju i veliku zabavu za obitelj i prijatelje - otkrio je izvor blizak paru te dodao kako na vjenčanju nije bilo uzvanika. 

- Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliku sreću, ali toliko sam zahvalna Bogu što mi je podario nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Ne postoje riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost - rekla je nedavno Hailey koju je s Justinom 2009. godine upoznao njezin otac, glumac Stephen Baldwin. Prije same prosidbe pa i ženidbe, Justin je tražio blagoslov Haileyna oca i on mu je dao dopuštenje. Baldwin je bio oduševljen sljedećim korakom u vezi mladog para, a Bieber mu se sviđa jer smatra da imaju jednake vrijednosti. 

No tko je zapravo Hailey Baldwin? 

Prijatelji i poznanici opisuju je kao iskrenu, skromnu i talentiranu djevojku koju je otac u djetinjstvu pokušao držati što dalje od očiju javnosti, no ona se sama odlučila za život pod svjetlima reflektora i karijeru modela. 

- Kada jednog dana budem imala djecu, neću dopustiti da odrastu u ovom okruženju. Tako je lako postati razmažen i pretenciozan i razviti pogrešne stavove. Imaš novac i pristup stvarima koje obični ljudi nemaju i stalno si okružen ljudima koji ti ljube stražnjicu -  rekla je jednom Hailey, koja se zbog očeve karijere obrazovala kod kuće, a baletom se bavila do tinejdžerskih godina, no zbog teške ozljede prekinula je plesnu karijeru.

- Kao dijete nisam prestajala plesati. Dvanaest sam godina plesala balet koji me naučio disciplini, a to mi je itekako pomoglo u modelingu. Moraš biti koncentriran, inače ćeš ‘pasti’ - rekla je ova plavokosa ljepotica koja je s Justinom članica crkve Hillsong. Crkvu su još 1983. godine osnovali Brian i Bobbie Houston, a procjenjuje se da je u posljednje tri godine privukla više od šest tisuća novih vjernika, uključujući i Justinovu bivšu djevojku Selenu Gomez.

- Justin i ja kratko smo bili zajedno između 2015. i 2016. godine. Ponovno nas je spojila vjera. Krenuli smo zajedno na duhovnu obnovu, nakon čega smo svaku nedjelju počeli ići na misu - rekla je Hailey koja je s Justinom prvi put prekinula upravo na njegov rođendan, kada je on završio s modelom Yovannom Venturom, zbog čega je Hailey otišla s tuluma mnogo ranije nego što je planirala. Nakon Justinovih brojnih prevara i neprestanih burnih svađa, godinu dana nisu uopće razgovarali. Hailey su potom povezivali sa 31-godišnjim reperom Drakeom s kojim ju je upoznao Bieber, a nakon nekoliko zajedničkih večera i izlazaka, par se odlučio razići. Drake to, pišu strani mediji, nije mogao preboljeti pa joj je posvetio nekoliko pjesama. Mediji su potom pisali da se Hailey zaljubila u kanadskog kantautora Shawna Mendesa s kojim se pojavila na nekoliko javnih događanja, no tu vezu nikad nije potvrdila. U to vrijeme Justin je bio sa Selenom, a onda je sudbina učinila svoje kada su se jedne nedjelje susreli na misi te sjeli jedno pokraj drugoga. Ona je ubrzo obrisala sve fotografije sa Shawnom, a svijetom je odjeknula vijest da je Justin ponovno slobodan.

- Volim osjećajne muškarce. žene jako cijene spontane muškarce koji pokazuju slabosti. želim brižnog čovjeka uz kojeg ću se osjećati sigurno. želim da mi muškarac da do znanja da sam voljena - rekla je Hailey, a Justin očito zna da joj je to važno jer je nedavno emotivnu objavu na društvenim mrežama posvetio upravo njoj. 

- Slušaj Hailey, jako sam zaljubljen u sve vezano uz tebe! Odlučan sam u tome da provedem život otkrivajući svaki dio tebe i voljet ću te strp-ljivo i nježno. Obećavam da ću se odnositi prema našoj obitelji s poštovanjem, dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz život i savjetuju nas u svakoj našoj odluci. Moje je srce u potpunosti tvoje i uvijek ću tebe stavljati na prvo mjesto. Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života koji ne želim provesti ni s kim drugim. Činiš me boljom osobom i sjajno se dopunjujemo. Ne mogu dočekati da najbolji dio mog života počne! To je zapravo pomalo smiješno jer tek sad, s tobom, sve ima smisla. Bog je imao savršen tajming za nas. Siguran sam da ćemo se i sa sedamdeset godina voljeti još više - napisao je glazbenik svojoj odabranici koja trenutačno vodi show ‘Drop the Mic’ u kojem poznate zvijezde repaju i natječu se u tome tko će više uvrijediti protivnika.

- Volim raditi i ne bih si mogla dopustiti da me muškarac uzdržava. Mislim da sam odmalena radišna i da unatoč tome što sam odrasla u izobilju, znam da novac ne pada s neba. Ne želim samo sjediti kod kuće i prati posuđe - rekla je nedavno, a zbog ove izjave svi se pitaju hoće li Justinov i njezin brak uspjeti.

- On želi ženu koja će mu biti podređena, jer tako nalaže njegova vjera. ženu koja će mu uvijek biti dostupna i kojoj će biti na prvome mjestu - zaključio je blizak izvor pjevača, a obožavatelji para nadaju se da će trajati vječno.