Mnoga domaća poznata lica uživaju na plažama tropskih, vrućih krajeva i ispijaju koktele u kupaćim kostimima. Za razliku od njih, nekima je draže staro, dobro zimovanje na snijegu, a jedna od njih je i Renata Sopek. Voditeljica trenutno uživa na minusu u Nendazu u Švicarskoj, a povod za odlazak nije bio isključivo odmor. 'U tijeku je Knockout Snow Festival i Eskimo Festival, na kojem i radim, kao što sam bila angažirana i u Francuskoj prije dvije godine. Dakle, spojila sam guštanje i posao!' rekla je za Story.hr osnivačica portala UltraFIT.

Kako je sve puno zabavnije uz dobro društvo, simpatičnoj Renati u ovoj avanturi pridružili su se sestra i njezin dečko. Vesela ekipa u čarima Švicarske zime uživat će tjedan dana, a jako su zadovoljni svime što su dosad iskusili. 'Ovdje je odlično jer su staze duge i široke i baš se može dobro naskijati', ispričala je.
Iako je posao odigrao veliku ulogu u konačnom odabiru njezine destinacije za zimovanje, kaže kako i sama ne bi odabrala nešto drugačije. 'Nemam najdraže destinacije, tek ih otkrivam jer sam imala dugu pauzu i tek unatrag tri godine aktivno skijam', objasnila je Renata koja u posljednje vrijeme ima pune ruke posla s obzirom na to da joj popularnost portala i projekta svakodnevno raste. Autor: A.S. Foto: Instagram