Objava zaruka princa Harryja i kanadske glumice Meghan Merkle pokrenula je lavinu tekstove vezanih uz njihovo vjenčanje. Jedna od tema koja zaokuplja javnost svakako je i tko su moguće djeveruše, odnosno osobe od povjerenja 36-godišnje glumice koja će udajom za princa Harryja, petog u redu za prijestolje, u proljeće dobiti i titulu princeze ili vojvotkinje od Sussexa. Priyanka Chopra Iako je s Meghan prijateljica tek dvije godine ova je indijska ljepotica često pojavljuje u Meghaninom društvu i na njezinom Instagramu. Jedna je od onih koja u javnosti uvijek drži stranu svojoj prijateljici, braneći je kako nije samo 'djevojka princa Harryja' nego uspješna mlada žena s vlastitim stavom.

Misha Nonoo Omiljena dizajnerica mnogih zvijezda i Meghan dugogodišnje su prijateljice i često odlaze na zajednička putovanja. Prema jednoj priči navodno je Misha 'kriva' što su se Meghan i Harry upoznali jer je njezin suprug Alexander Gilkes išao u školu s Harryjem i Williamom.

Heather Dorak Njihove zajedničke fotografije pokazuju da su vrlo dobre prijateljice. Heather je Meghanina instruktorica pilatesa, no osim poslovne suradnje ipak ih veže i jače prijateljstvo. Meghan je upravo s Heather provela Božić prošle godine u Los Angelesu.

Lindsay Jill Roth Meghan je jednoj od najboljih prijateljica također bila djeveruša, a čak je i unajmila privatni avion da s prijateljicom ode po vjenčanicu u Kanadu. Upoznale su se na prvoj godini studija na Northwestern University i od tada su vrlo bliske.

Jessica Mulroney Ona je Meghanina stilistica, ali i daleko najbolja prijateljica s kojom najradije provodi vrijeme. Instagram buduće princeze pun je njihovih zajedničkih fotografija s putovanja, večera uz vino kod Jessice doma (čiji dom Meghan smatra i svojim 'drugim domom')!

Serena Williams Da, baš ta Serena Williams! Meghan i najbolja tenisačica svijeta srele su se na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici i kako obje kažu 'kliknule su isti tren'. Često se čuju, pišu si poruke, savjetuju jedna drugu - ali ne o glumi ili tenisu - nego o 'običnim stvarima koje muče svaku djevojku'. Serena je svojedobno za Meghan izjavila: 'Njezina osobnost sjaji. Rekla sam joj: Ti moraš biti svoje Meghan, ne smiješ se kriti!'

N. P. Fotografije Profimedia i Instagram