Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Maja Bajamić odnijela je pobjedu u osmoj epizodi najgledanijeg zabavno-glazbenog showa u Hrvatskoj, 'Tvoje lice zvuči poznato'. Sjajna Majina transformacija u Michaela Jacksona i izvedba velikog hita 'Billie Jean' žiri je ostavila bez daha.

Osim vokalnim mogućnostima, Maja je zadivila odličnim plesačkim sposobnostima te ju je bilo gotovo nemoguće prepoznati na pozornici jer je nevjerojatno nalikovala na kralja popa. „Nakon nekih Michaela Jacksona u dosadašnjim sezonama, ovo je zaista svjetska razina, ja sam oduševljen pjevanjem, pokretima i svime“, fascinirano je rekao Mario Petreković.  Saša Lozar nije mogao vjerovati koliko Maja nalikuje na legendarnog Jacksona, a posebno ju je pohvalio zbog vrlo kratkog vremena koje je imala za pripremu točke.

„Meni si ti čudesna, nevjerojatno mi je kako ti dobiješ tu lepršavost“, kazala joj je Nives. „Postoje transformacije koje su smiješne i simpatične, a ova večeras mi je ona gdje stojiš, gledaš i čudiš se što se tu uopće događa. Ti si beskrajno talentirana, znaš što radiš“, zaključio je oduševljeni Kedžo. Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi „Milosrđe – Centar za beskućnike“ iz Karlovca.

Ana Vilenica ovoga je tjedna na bodovnoj ljestvici zauzela drugo mjesto, nastupivši kao Camila Cabello s pjesmom 'Havana'. Sjajna imitacija mlade pjevačice naišla je na brojne pohvale žirija. „Ja sam upravo susrela jednu novu Anu ovdje, ti si kandidat kod kojeg se jako kuži kad izvodi pjesme koje joj se sviđaju i koje joj se ne sviđaju, ovdje je to sve tako lijepo. Meni je ovo jedna od tvojih najdražih točaka“, rekla joj je zadovoljna Nives. „Ista si izgledom kad te gledam. Sve si to njezino imala, odlično si otpjevala“, hvalio ju je Saša. „Slična si njoj, ples je bio fantastičan, pjevanje mi se svidjelo, meni tvoja najbolja točka do sad“, jednako je oduševljen bio Petreković. „Ja jako volim iščekivati tvoje točke, ti mene iznenađuješ, nikad ne znam što si priredila, a ovaj put si ubila“, podcrtao je svojim komentarom Kedžo.

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on