Story radio
Početna Celebrity 1828 prikaza 24. svibnja 2019.

Tom Cruise u vezi sa zvijezdom 'Sluškinjine priče'?

Profimedia.

Povezala ih je Scijentološka crkva

Prema pisanju portala The Hollywood Gossip, kontroverzi glumac Tom Cruise navodno je u vezi s kolegicom Elizabeth Moss, koja igra glavnu ulogu u popularnoj seriji 'Sluškinjina priča'. Tom već godinama ne viđa svoju kćer Suri koju je dobio u braku s Katie Holmes, jer scijentolozi ne smiju održavati veze s ljudima koji nisu u sekti, a njega i Elizabeth spojila je upravo spomenuta crkva. Naime, oboje su već godinama pripadnici Scijentološke crkve.

 | Author: Profimedia Profimedia.

'Elizabeth i Tom znaju se već jako dugo jer oboje pripadaju Scijentološkoj crkvi. No prošle godine, ona je svojoj prijateljici priznala kako je godinama zaljubljena u Toma. Nije ni pomišljala na to da bi taj podatak mogao doći do njega te da će ih to zbližiti', rekao je izvor blizak paru.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Dodao je i kako je vrlo izgledno da će se par u budućnosti vjenčati. 'Tom je takav. Kod njega nema čekanja. Kad on nešto odluči, to mora i dobiti. Sada je odlučio da je zaljubljen u Elizabeth', kazao je izvor.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Inače, glumica nije imala sreće u ljubavi otkako se 2011. godine razvela od Freda Armisena. Neko ju se vrijeme povezivalo s glumcem Jonom Hammom, zvijezdom serije 'Mad Man', no njihova veza nije bila dugog vijeka.

 

Komentari