Story radio
Početna Celebrity 2110 prikaza 30. svibnja 2018.

Tomislav Jelinčić nakon tri sina dobio djevojčicu

Tomislav Jelinčić
Tomislav jelinčić

Nakon čak tri sina, u veliku obitelj poznatog televizijskog voditelja, stigla je malena princeza

Tomislav Jelinčić i njegova supruga Ivana dočekali su svoju djevojčicu. Nakon tri sina, Ivana je noćas u Zagrebu rodila djevojčicu.  Poznato RTL-ovo lice odmah se svojom kćerkicom pohvalilo na Instagramu. Držeći u naručju svoju princezu, poslao je fanovima i prijateljima kratku poruku. ' Bok svima...i hvala na čestitkama', napisao je razdragani otac, dok čestitke pljušte sa svih strana.

Tomislav i Ivana iskusni su roditelj. Imaju tri dečka, 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina. Dolazak curice u obitelj svakako veseli i mamu Ivanu koja više nije jedina cura u kući.
 
Što se pak imena curice tiče, obitelj Jelinčić bila je na slatkim mukama. Prije nekoliko mjeseci nisu još uvijek znali koje će ime dati curici, jer, kako je rekao Tomislav tada za Story.hr  'sada slijedi demokratsko glasanje i referendum'. Nije nam mogao otkriti čak ni koja su imena u igri, kako se ostali članovi obitelji ne bi 'pobunili', ali nam je nešto tada  ipak priznao: 'Ni ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko'.

 

 

Komentari