Buga je naša operna pjevačica jer cijele dane predivno pjeva i nitko je ništa ne razumije. Ne razlikuje se puno od braće, čak ni kose još nema, kao i oni u toj dobi. Naša mala ćelava pjevačica! - rekao je Tomislav Jelinčić, voditelj i urednik informativne emisije ‘RTL Danas’, o svojoj četveromjesečnoj kćerkici. Naime, potkraj svibnja njegova obitelj proširila se za još jednog člana kada su on i supruga Ivana dobili prvu kćerkicu kojoj su dali staro hrvatsko ime Buga. U obitelji Jelinčić tradicionalna su imena popularna pa uz Bugu, Ivana i Tomislav imaju tri dječaka - 12-godišnjeg Jonu, osmogodišnjeg Vida i šestogodišnjeg Tina.

Tomislav nam je nedugo prije rođenja kćerkice otkrio kako su u odabiru njezina imena sudjelovali svi članovi obitelji, ali nam nije želio otkriti koja su imena bila u igri.

- Ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko - rekao je tada Tomislav koji je ime otkrio na svom profilu na Instagramu. Uz fotografiju roštilja, Jelinčić je napisao kratko i jasno: “Bugovanje”, dajući time svima do znanja da s ekipom slavi rođenje kćerkice, koju su sretni roditelji nazvali Buga.

Fotografija je nasmijala njegove pratitelje jer je usnula Buga snimljena pokraj dvolitarske boce Coca-Cole kako bi se što bolje dočaralo koliko je sitna.

Dolazak djevojčice željno je iščekivala cijela obitelj, a posebno Ivana koja više nije jedina cura u kući. Njihova obitelj sada broji šest članova, a čini se da su se s tom brojkom odlično snašli. 

- Privikavamo se odlično, više se i ne sjećamo kako je bilo dok je nije bilo. Baš je cool - rekao nam je Tomislav nedugo nakon dolaska Buge u njihov dom. Osim toga, otkrio je da braća nisu bila ljubomorna na dolazak sestrice. 

- Odmah su je prigrlili, tako da su roditelji ljubomorni jer ne stignu doći na red. Pravi show! - našalio se Tomislav.

Prije početka ljeta rekao nam je kako se cijela obitelj veseli godišnjem odmoru, a čini se da je u njemu najviše uživala upravo Buga.

- Eh, da se mi barem možemo pohvaliti kao Buga! Ona je pola svoga života provela na moru. Bilo je baš dalmatinski, odmor uz veliku pomoć starija tri brata - otkrio je Tomislav o obiteljskom ljetovanju.

On i supruga Ivana djecu odgajaju u katoličkom duhu i vjera im je jako važan dio života.

- Pokušavam živjeti svoju vjeru i ne uspijeva mi uvijek, nisam neki svetac, ima tu grijeha koliko hoćeš. Svaki se dan suočim sa stotinu napasti, ali nastojim se ponašati prema drugima onako kako bih volio da se oni ponašaju prema meni. Pokušavam ne biti licemjeran, idem u crkvu, nastojim živjeti prema Božjim zapovijedima te to prenijeti i na djecu - rekao nam je prije nekoliko godina. Malena Buga uskoro će primiti sakrament krštenja, a Tomislav nam kaže da će se to dogoditi kad uspiju okupiti cijelu obitelj.

Tomislav i Ivana u braku su 13 godina. Unatoč poslovnim i roditeljskim obvezama, kojih ima sve više, stižu pronaći vrijeme za sebe.

- Naravno da stižemo. Izazovno jest, ali naposljetku i roditeljske su obveze vrijeme za nas. U tome uživamo! - zaključio je.