Tomislavu Jelinčiću i njegovoj supruzi Ivani ostvarila se velika želja, pa su nakon trojice sinova dobili svoju prvu djevojčicu. Malena je na svijet stigla 30. svibnja, a poznato RTL-ovo lice odmah se svojom kćerkicom pohvalilo na Instagramu. 'Bok svima...i hvala na čestitkama', napisao je razdragani otac, dok su čestitke pljuštale sa svih strana.

Simpatični voditelj, sada se na Instagramu pohvalio još jednom velikom viješću. Naime, on i Ivana odabrali su ime za svoju princezu, a to je obznanio na vrlo suptilan način kada je uz fotografiju roštilja, kojim je ovog vikenda s prijateljima slavio rođenje kćeri, napisao 'Bugovanje', otkrivši kako su malenoj odlučili nadjenuti ime Buga.

Iako tijekom Ivanine trudnoće nisu imali spremno ime za djevojčicu, izgleda da su se nakon dugog promišljanja napokon uspjeli dogovoriti. 'Ni ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko', rekao je tada Tomislav za Story.hr.

U obitelji Jelinčić, tradicionalna su imena vrlo popularna, pa uz Bugu, Ivana i Tomislav imaju tri dječaka, 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina. Dolazak curice u obitelj svakako veseli i mamu Ivanu koja više nije jedina cura u kući.