Story radio
Početna Celebrity 663 prikaza 26. listopada 2018.

Tomislav Jelinčić pokazao kako je izgledao kao tinejdžer

Jurica Galoić/PIXSELL.

Nasmijao je mnoge pratitelje

Voditelj i urednik emisije 'RTL Danas' Tomislav Jelinčić otac je četvero djece, a osim malene Buge koja je na svijet došla u svibnju, sa suprugom Ivanom ima i tri dječaka - 12-godišnjeg Jonu, osmogodišnjeg Vida i šestogodišnjeg Tina. Njegov najstariji sin uskoro postaje tinejdžer, a kako je on izgledao u tim godinama, Tomislav je pokazao na društvenim mrežama gdje je objavio fotografiju svoje srednjoškolske iskaznice za tramvaj.

Iako uz fotografiju nije ništa napisao, voditelj je za svoju obajvu dobio mnoštvo lajkova te gomilu komentara pratitelja koje je ova fotografija dobro nasmijala. 'Ovo je hit', 'Vrh' i 'Vidi te kosice', samo su neke od asocijacija koje je kod njegovih obožavatelje pobudila Tomislavova fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tomislav Jelinčić Privatno (@tomislav.jelincic)

Osim što je tinejdžer sa slike izrastao u uspješnog novinara, pronašao je i ljubav svog života, pa je sa suprugom Ivanom u braku već 13 godina. Unatoč poslovnim i roditeljskim obvezama, kojih ima sve više, stižu pronaći vrijeme za sebe. 'Naravno da stižemo. Izazovno jest, ali naposljetku i roditeljske su obveze vrijeme za nas. U tome uživamo!', zaključio je. 

Komentari