Nakon što su tik pred Božić otkrili da čekaju četvrtu bebu, popularni televizijski voditelj Tomislav Jelinčić i njegova supruga Ivana ekskluzivno su za Story.hr odali da prinova stiže početkom lipnja. Tomislav i Ivana već su iskusni roditelj. Imaju tri dečka 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina. Upravo zato, Dan očeva u njihovoj obitelji posebno je veseo, a kako su ga proveli Tomislav Jelinčić otkrio je samo za Story.hr.

'Moji su me dječaci ujutro lijepo iznenadili s predivnim i iskrenim porukama ispisanima na cvijetu od papira koji su izradili uz pomoć mame. Poruke su urnebes, ali neka ostanu među nama. I naravno, dobro smo se zasladili ostatkom dara. Prisjetili smo se i svih ostalih očeva u obitelji', objasnio je Tomislav.

Dodao je i kako je uloga oca, uz onu majčinu, izuzetno važna. 'Pa tko bi s djecom dignuo pobunu u kući da za ručak bude ne poriluk nego pizza?', poručio je uz veliki osmjeh te poručio kako još uvijek nije siguran hoće li raditi razlike između odgoja sinova i kćerkice koja se obitelji treba pridružiti kroz koji mjesec: 'Uvijek sam se oslanjao na očinski instinkt. Tako ću i nastaviti!'