Story radio
Početna Celebrity 7503 prikaza 13. lipnja 2019.

Tony Cetinski: 'Spreman sam odslužiti kaznu'

Pixsell/Borna Filić.

Nikad iskrenije

Domaći glazbenik, 50-godišnji Tony Cetinski, trenutno priprema koncert na beogradskom Tašmajdanu, koji će se održati 22. lipnja, a tim povodom, pjevač je za srpski Stars otvorio dušu i progovorio o odnosu s kolegama sa srpske estrade, supruzi Dubravki, kao i o suđenju zbog prometne nesreće sa smrtnom posljedicom koja se dogodila u srpnju 2017. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

'Družio sam se s različitim ljudima iz šoubiznisa. Sa svima koje sam ovdje susretao, Harisom Džinovićem, Sergejem Ćetkovićem, Željkom Joksimovićem... Baš sam nedavno sreo i Đuleta iz Van Goga. Ipak, najčešće se družim s menadžerom i suprugom', započeo je pjevač te objasnio u kakvom je sada odnosu sa Željkom Joksimovićem s kojim je snimio duet 'Zabluda'. 'Nismo prekinuli prijateljstvo, ja sam mu čestitao svaku nagradu do sada. Kad se vidimo, zagrlimo se i izljubimo. Možda se ne družimo koliko želimo, ali nismo prekinuli prijateljstvo. Jednostavno, razišli smo se u poslovnom smislu', objasnio je 50-godišnjak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Također, pjevač je progovorio i o supruzi Dubravki te priznao je li ljubomoran. 'Bio bih kada bi Dubravka to inicirala. Samo ona može izazvati ljubomoru u meni. Inače, meni imponira ako ljudi misle da je zgodna, pogotovo kad joj neka druga žena udjeli kompliment. Žene kažu za suprugu da je lijepa. Možda je to moja neka sigurnost, ja sam dosta siguran u sebe i u nju, ali ona ako želi, vjerojatno bi me mogla napraviti ljubomornim', ispričao je Tony te dodao kako planira još troje djece, a najviše bi volio blizance. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

Za kraj, glazbenik se osvrnuo i na kobni događaj iz srpnja 2017. godine. 'Krivo mi je što sam uopće sudjelovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to hoće li biti i kolike kazne. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam', iskreno je priznao 50-godišnjak koji iza sebe ima uspješnu karijeru dugu već tri desetljeća. 

Komentari