Nikad prežaljeni pjevač i miljenik regije Toše Proeski, 16. listopada 2007. godine izgubio je život u tragičnoj automobilskoj nesreći na putu iz Skopja za Zagreb, nedaleko od Nove Gradiške. Njegovi brojni obožavatelji i dalje mogu uživati u glazbi koju je stvarao, a da je ostavio dubok trag i na svoje rodno Skopje, dokazuje i činjenica da je po njemu nazvan stadion.

'Tijekom redovne 129. sjednice vlade Republike Sjeverne Makedonije donesena je odluka o preimenovanju stadiona u nacionalnu arenu Toše Proeski u čast njegovog lika, koji je ostavio trag u makedonskoj i regionalnoj suvremenoj povijesti', napisao je na Twitteru glasnogovornik sjevernomakedonske vlade Mile Bošnjakovski.

Gradski stadion u Skopju nekoliko je puta mijenjao imena. Tako je 2009. godine imenovan je Nacionalnom arenom Filip Drugi, a zatim je 2016. godine preimenovan u Telekom Arenu. Nakon raskida ugovora s kompanijom Telekom, arena je ponovno nazvana Filip Drugi. Sada se smatra kako je novo preimenovanje stadiona rezultat sporazuma s Grčkom, u kojem se navodi da su antički likovi poput Aleksandra Velikog i Filipa Drugog dio antičke helenske, odnosno grčke povijesti.