Story radio
Početna Celebrity 7054 prikaza 20. prosinca 2018.

Tragedija domaćeg glumca tik pred putovanje

Instagram (Screenshot).

Proživljava teške trenutke

Iako privatni život skriva od očiju javnosti, domaći glumac Slavko Sobin ne skriva da je veliki obožavatelj životinja. Slavko je uključen u brojne akcije udomljavanja i pomaganja napuštenim životinjama kada god uzmogne, a za četveronožna stvorenja uvijek nađe vremena. Tako je prije tri godine udomio i svoju najdražu kujicu Bubu, a nešto kasnije i Maru s kojima uživa svaki dan vodeći ih baš posvuda sa sobom. Upravo zato što su navikle ne odvajati se od svog gazde, Buba i Mara, kao da su predosjetile da se Slavko sprema na putovanje u Izrael te ga u tome odlučile spriječiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Naime, Slavko je na Instagramu objavio fotografiju prožvakane i poderane putovnice za koju su zaslužne upravo njegove mezimice. 'Ideš na put, kažeš? Izrael, kažeš? Bez nas?', napisao je Slavko pored fotografije, a u komentarima su se oglasili njegovi brojni prijatelji kako bi ga utješili i udijelili mu pokoji savjet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Tako su mu kazali da novu putovnicu može izraditi za samo tri dana, a glumica Petra Kurtela podijelila je s njim slično iskustvo. 'I meni je pas pojeo sa svim vizama. Predlažem dau MUP-u ne kažeš da je pas pojeo jer ćeš do sutra ispunjavati formulare zašto je pojeo, gdje je pojeo, kad je pojeo i kako je pojeo. A i platit ćeš ekstra 50 kuna jer je pas pojeo', napisala je i svojim mu simpatičnim komentarom uljepšala tešku situaciju.

Komentari