Story radio
Početna Celebrity 31993 prikaza 08. lipnja 2019.

Tragedija na proslavi kraljičinog rođendana

Profimedia.

Svi su ostali u šoku

Za vrijeme svečane parade organizirane povodom proslave rođendana kraljice Elizabete II., ozlijeđen je pukovnik i irski stražar Niall Hall, kojeg je konj zbacio sa sebe. Pukovnik je odmah na nosilima iznesen iz parade te ga je odvelo vozilo Hitne pomoći. Kako piše britanski The Sun, Niall srećom nije u životnoj opasnosti, a fotografije unesrećenog možete pogledati ovdje.

 | Author:

Inače, britanska kraljica Elizabeta II. službeno je proslavila 93. rođendan prisustvujući tradicionalnoj godišnjoj paradi, koja se prvi put održala još u 18. stoljeću.  Kraljica Elizabeta II. rođena je 21. travnja i tada rođendan proslavlja u krugu obitelji, no svake druge subote u lipnju njezin se rođendan slavi javno i službeno.

 | Author: Profimedia Profimedia.

U čast kraljice, na ulicama britanske prijestolnice održava se Trooping the colour parade u kojoj sudjeluje čak 1400 vojnika, 400 glazbenika i 200 konja. Inače, proslava kraljičinog rođendana ujedno je bio i povod da se Meghan Markle prvi puta nakon porođaja pojavi u javnosti, a obožavatelji kraljevske obitelji komentirali su kako je još uvijek lijepa, iako je vidno 'bucmasta'.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari