Kraljevska palača je posljednjih dana u šoku otkako je princeza Beatrice od Yorka izgubila voljenog ljubimca terijera. Naime, 30-godišnjakinja je neutješna zbog gubitka šteneta koje je, kako prenosi Hello, pronađeno otrovano. Još uvijek nije poznato tko je otrovao malog terijera, ali princeza od Yorka sada strahuje za ostalim psima. 

Vijest o smrti ljubimca princezu je pogodila odmah pri povratku iz Kenije gdje je bila na putovanju s novim dečkom,  Edoardom Mapelli Mozzijem. Novopečeni par je blagdane proveo u krugu Edoardove obitelji, a pri povratku s romantičnog putovanja ostali su shrvani tragičnim vijestima. 

Podsjetimo, princeza Beatrice od Yorka prvo je dijete i starija kćerka princa Andrewa, vojvode od Yorka i Sarah, vojvotkinje od Yorka. Peto je unuče kraljice Elizabete II. te sedma osoba i druga žena u nasljednom nizu za britansku krunu. Beatrice radi za Sony Pictures Television, a javnost ju je imala prilike viđati na kraljevskim proslavama kao što su vjenčanja prinčeva Williama i Harryja.