U obitelji popularnog britanskog pjevača, bivšeg člana grupe One Direction, Louisa Tomlinsona, dogodila se velika tragedija. 

Ove srijede preminula je pjevačeva 18-godišnja sestra Felicite Tomlinson. Ako je suditi prema pisanju portala Thehollywoodgossip, djevojka se srušila u svom stanu, a nakon što je pronađeno njeno tijelo pozvani su liječnici koji su ju pokušali reanimirati, no bilo je prekasno i proglašena je mrtvom na licu mjesta. Felicite navodno nije pokazivala nikakve znakove bolesti ili problema sa srcem, a jedino od čega je patila bio je išijas. Sve dok obdukcija ne završi, neće biti poznat uzrok njene smrti. 

Felicite i 27-godišnji Louis bili su jako bliski i viđali su se svaki put kada je pjevač bio u Londonu. Oni su dvoje od sedmero braće i sestara, a prije svega dvije godine preminula im je majka od leukemije kojoj je Louis posvetio pjesmu. 

Felicite je radila kao model i influencer, te je planirala izdati knjigu poezije, a u siječnju ove godine napravila je veliki preokret u životu, te je na društvenim mrežama objavila da je prestala pušiti cigarete i piti alkohol.