Posebno izdanje lifestyle tjednika Story je u prodaji. Magazin Story ljeto pravo je osvježenje za vaš godišnji odmor. U ovom posebnom izdanju pronaći ćete više od odlične ljetne zabave.Zvijezda naslovnice je prelijepa Viktorija Rađa koja otkriva kako provodi svoj godišnji odmor, koliko joj je važna obitelj te koji su joj ljetni must have proizvodi u torbici.

Očekuju vas i odlične beauty preporuke te izbor bezvremenskih modnih favorita koji će stilizirati vaš boravak na plaži kao i šetnje morskom špicom.

Pročitajte i intervjue sa svjetskom zvijezdom Brunom Marsom, zvijezdom Igre Prijestolja Sophie Turner te priču o Lady Gagi. A posebno će vas zabaviti priče naših javnih ličnosti u kojima otkrivaju što su sve radili prije nego su postali poznati.

Prilog enigmatika donosi vam talijanke, križaljke, osmosmjerke, sudoku te premetaljke koje ćete s guštom rješavati u debelom hladu.

Ako vam to nije dosta, isprobajte neki od recepata koje vam donose naše gastro zvijezde i zavirite u specijal Kultura koji je odličan ljetni vodič za sve od knjiga, koncerata, filmova, glazbe te ostalih kulturnih događanja. 

Naravno da vas očekuje i detaljan ljetni horoskop te putopisi koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za neka nova ljetovanja.

Sve to i više je nego odlična preporuka za kupiti novi broj Story ljeta koji je u prodaji po
cijeni od 19,90 kuna.