Splitska glumica Ana Maras Harmander nedavno se s ljetnih avantura vratila poslovnim obavezama. Kako to često biva, nakon ljeta je osvježila frizuru, a čini se kako glumica ima želju za malo većom promjenom.

Skoro svaka žena je barem jednom u životu napravila šiške ili svoju dugu kosu drastično skratila, a često zbog takvih odluka i požalila. Da takva odluka nije laka zna i Ana koja je svoje obožavatelja tražila pomoć. Na svom Instagram storyju je objavila fotografiju na kojoj drži kosu preko čela da pokaže fanovima kako bi izgledala sa šiškama te uz to napisala #help da ošišam šiške? Ana je vjerojatno dobila jako puno savjeta i prijedloga, a mi ne sumnjamo u to kako bi glumici nova frizura jako dobro stajala.

Inače, simpatična glumica je ljeto provela daleko od gradske vreve pa je tako s obitelji bila u Švedskoj, rodnoj zemlji svoga supruga, a nakon toga na Visu. Osim što je uživala u morskim radostima, Ana je nedavno proslavila i šestu godišnjicu braka sa svojim suprugom Johnom Harmanderom s kojim ima sina Rubensa.

Za muškarca svog života Ana se udala 2013. godine, a bračne je zavjete izgovorila čak dvaput! Splićanka je prvo sa suprugom Johnom Harmanderom odletjela u Las Vegas, gdje se udala u maniri pravih holivudskih zvijezda, da bi nakon dva tjedna ceremoniju ponovila u rodnom gradu pod Marjanom.