Sestra Kate Middleton, Pippa izašla je u šetnju sa svojim sinom Arthurom da iskoristi proljetne zrake sunca. Za svoj izlazak odabrala je kaputić u najpopularnijoj boji sezone, ružičastoj. Mala smeđa torbica i crvene hlače savršeno su pristajale ovoj lijepoj mami. Pippa je poznata po zavidnoj figuri još od vjenčanja Kate i Williama prije osam godina, pa sve do prije mjesec dana kada je pokazala isklesano tijelo u bijelom bikiniju samo dva mjeseca nakon porođaja. 

Pippa se 2017. godine udala za Jamesa Matthewsa koji je britanski bivši profesionalni vozač, hedge fond menadžer i nasljednik škotskog feudalnog naziva Laird of Glen Affric. Prošle godine dobili su dijete. Sina su nazvali Arthur Michael William Matthews, a srednja imena mali Arthur srednja imena dobio je po Pippinom ocu i Jamesovom bratu.

Obitelj simpatične Pippe pobrinula se da dobije nabolje uvjete prilikom porođaja pa je svog malca na svijet donijela u istoj klinici u kojoj je i vojvotkinja Kate rodila svoje troje djece, a gdje noć iznosi oko 7500 funti, odnosno 63 424 kune.