Lijepa glumica Katarina Baban na Instagramu je objavila preslatku fotografiju na kojoj uživa u jutarnjem suncu izmjenjujući nježnosti sa svojom mačkom. No, već na idućoj fotografiji jasno je vidljivo da se tijekom jutarnjeg maženja dogodio neočekivan zaokret, pa je Katarina završila s ogrebotinom na zapešću desne ruke.

'Ljubav pred doručak nije ljubav nego čista manipulacija. To će potvrdit svaki vlasnik mačke. A bome i ove slike. Jedna prije doručka, druga poslije. Doslovno grizi ruku koja te hrani', napisala je Katarina pored fotografije i tako objasnila što se točno dogodilo.

Rijetke slobodne trenutke, simpatična Osječanka rado provodi sa svojim kućnim ljubimcem u čijem se društvu opušta od napornog poslovnog rasporeda. Naime, Katarina, osim što se bavi glumom i dizajnom, trenutno nastupa i u TV emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' koja se prikazuje na Novoj TV.

Unatoč mnogobrojnim obvezama, Katarina ima vremena i za ljubav, a sreću je pronašla u zagrljaju dečka Igora s kojim je išla u srednju školu. Iako su bili susjedi i Igor joj je bio pratnja na maturalnoj večeri, životni putovi su im se razdvojili, a među njima je zaiskrilo nekoliko godina poslije.

'Važno mi je da mi muškarac bude podrška, da me zna nasmijati do suza te da me nikad ne uzima zdravo za gotovo. Važno mi je da se uz muškarca mogu osjećati sigurno i zaštićeno. Za jednu sam ženu već veliko muško pa sa mnom zbilja treba znati. Igor zna. Ponekad pomislim da me poznaje bolje nego ja samu sebe', rekla je nadavno Katarina za Story.