Story radio
Početna Celebrity 19603 prikaza 12. lipnja 2019.

Trenutak koji je slomio princezu Dianu

Profimedia.

Otvorio joj je oči

Lady Diana Spencer bila je maloljetna kada je upoznala britanskog prijestolonasljednika, princa Charlesa, a već kao 20-godišnjakinja je stajala s njim pred oltarom. Prije svoje tragične prerane smrti, otkrila je novinarima kako je u to doba bila toliko neiskusna i nezrela, da je propustila mnoge znakove upozorenja kako je njihova veza osuđena na propast, posebice kada je riječ bila o Camilli Parker Bowles (tada se prezivala Shand). 

 | Author: Profimedia Profimedia.

No, jedno joj je otkriće slomilo srce. Naime, samo nekoliko tjedana prije svadbe, Diana je u uredu jednog od Charlesovih pomoćnika pronašla kutiju s narukvicom. Prema kraljevskom biografu Andrewu Mortonu, narukvica je imala ugravirana slova G i F, što je označavalo nadimke kojima su se Charles i Camilla odmilja zvali - Gladys i Fred. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Tijekom intervjua koji je dala 1997. godine, novinarima se otvorila o tom trenutku, izjavivši kako je bila premlada da ispravno protumači dublje značenje toga trenutka. 'Netko mi je rekao da je moj suprug za nju dao napraviti narukvicu. Ušetala sam u ured i upitala što je u kutiji, na što mi je Charlesov asistent rekao da to ne bih trebala gledati. Naravno, otvorila sam kutiju i ugledala narukvicu. Bila sam slomljena. Rekao mi je kako će joj je Charles te večeri darovati'.  

Objasnila je da je istovremeno bila i bijesna i tužna. Pogodilo ju je što suprug nije mogao biti iskren s njome. Camilla je spornu narukvicu nosila javno, i to godinama. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

 

 

 

Komentari