Rođendani i dodatan broj svijećica na torti su nešto što je vrijedno proslave. Na današnji dan, 7. studenog, čak tri domaće zvijezde slave rođendan: chef Ivan Pažanin te pjevačice Mia Dimšić i Lana Jurčević. Ivan i Lana su vršnjaci, dok je Miji ovo 26. rođendan.

Jedan od najpopularnijih domaćih chefova i miljenik ženskog dijela publike, Ivan Pažanin, slavi svoj 34. rođendan u krugu najbližih prijatelja u jednoj splitskoj konobi. Za Story.hr otkriva kako namjerava organizirati pravu dalmatinsku zabavu: 'Spremamo feštu u konobi mog dobrog prijatelja uz domaću dalmatinsku spizu i vino. Nije bitan rođendan i godine, bitno je slaviti svaki dan, okupiti oko sebe drage ljude i živjeti punim plućima'. 

Lana Jurčević s obožavateljima je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj sa širokim osmijehom pozira s balonima te napisala: 'Ne sjećam se kad sam zadnji put slavila rođendan... jer su mi godine samo uvijek bile broj i bježala sam od toga, a s matematikom si nikad nisam bila dobra. Za mene, star si onoliko koliko ti je duša stara ili mlada, a nekako osjećam da će moja uvijek biti ovo drugo. I sretna sam što sam zdrava, što imam posao koji volim, ljude oko sebe kojima bezuvjetno vjerujem i na tome svemu se zahvaljujem svaki dan, ne samo na rođendan i ne samo kad se to ‘mora’. Sretna sam što imam vas ovdje u ovolikom broju i ono što si jedino obećajem je da ću dati sve od sebe da taj glas koji imam iskoristim za dobre stvari i ostavim neki trag iza sebe tako da uljepšam tuđe živote.' Vjerni pratitelji obasuli su ju rođendanskim čestitkama i lijepim željama.

Mlada pjevačica Mia Dimšić, djevojka je koja je donijela novi zvuk domaćoj glazbenoj sceni, a za svoj je rad i trud i adekvatno nagrađena, kako od publike, tako i od struke. Kako nam je otkrio njezin menadžer Damir Bačić, glazbenica se za svoj rođendan zasluženo uputila u New York gdje uživa u svojoj američkoj avanturi.

'Ovo je prvi put da sam na dan rođendana u inozemstvu, i to u New Yorku! Mislim da je onda suvišno reći kako se provodim. Protekli tjedan provela sam u Americi i radila na novim pjesmama, ali ujedno naravno i uživala kao turist! Trenutno se pripremam za let nazad, sinoć sam proslavila, a dio proslave me čeka naravno i s najbližima u Hrvatskoj. Ali neće to biti nikakvi ludi tulumi, više opuštanje u miru. Nisam više toliko opterećena da moram slaviti rođendane. Što sam dobila ću tek vidjeti, ali najviše si želim zdravlje i jednako predivnih ljudi oko sebe kao i dosad. Ako to štima i sve drugo je kako treba', otkrila nam je Mia kojoj će ovaj rođendan ostati u posebnom sjećanju.