Blake Lively nedavno je svijet iznenadila velikom promjenom izgleda. Naime, u posljednjoj trudnoći glumica je 'nakupila' dvadeset i sedam kilograma viška, a potom je u vrlo kratkom vremenu sve skinula i time oduševila obožavatelje. Kako ponovno ima zavidnu figuru, Blake može nositi sve svoje dizajenrske krpice te se igrati s modnim kombinacijama kao što je to uvijek činila. Ipak, svojom posljednjom kombinacijom Blake je poželjela istaknuti utegnute noge, a njezina kći uputila joj je kritiku koja je nasmijala javnost.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

'Istinita priča: Kada su se vrata od lifta zatvarala, moja kći je povikala za mnom - 'Oh ne, mama! Zaboravila si obući hlače!' napisala je majka dviju djevojčica, James i Ines koje je dobila sa suprugom, glumcem Ryanom Reynoldsom. Iako svoju djecu nastoji držati dalje od znatiželjnih očiju javnosti, glumica uvijek rado dijeli anegdote iz doma sa svojim obožavateljima koji se vesele njezinim zabavnim pričama. 

Ni kćerin komentar ne može obeshrabriti Blake da se pohvali dobrom linijom za koju je naporno radila čak 14 mjeseci. Svoju je priču također nedavno podijelila na Instagramu. 'Izgleda da nije moguće skinuti 27 kilograma nakupljenih u trudnoći skrolajući po Instagramu pitajući se zašto ne izgledam poput svih tih modela za kupaće kostime. Hvala mojem treneru što je moju stražnjicu doveo u formu. Deset mjeseci sam skupljala kilograme, a četrnaest sam ih skidala. Osjećam se jako ponosno', napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram