Domaća producentica i scenaristica, 38-godišnja Jelena Veljača, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju trogodišnje kćerkice Lene koja je još jednom oduševila Jelenine mnogobrojne pratitelje. Naime, malena Lena već je nekoliko puta dokazala da unatoč činjenici što su joj tek tri godine, već ima formiran stil odijevanja, a iznimka nije bila ni posljednja fotografija kojom se mama pohvalila. 

'Lena je danas inzistirala da na 30 stupnjeva nosi svoje šljokičaste čizmice jer ih 'dugo nije nosila'...', napisala je 38-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj djevojčica ponosno pozira u ljetnoj haljinici i zimskim čizmicama. 'Ona ima svoj stil', 'bravo za Lenu, odlično opravdanje za nošenje obuće koja se sad ne nosi', 'kakva mama, takva kći', samo su neki od komentara pratitelja na Instagramu koje je trogodišnjakinja još jednom oduševila. 

Inače, Jelena često ističe kako ju je majčinstvo promijenilo te kako joj je najvažnija sreća kćerkice Lene, koju ima iz braka s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom. Također, nerijetko s pratiteljima dijeli njihove svakodnevne dogodovštine, a da je Lena prava mala 'frajerica', otkrila nam je scenaristica i na ovogodišnjem Story Hall of Fameu kada je ispričala kako ju je upravo trogodišnjakinja pripremala za crveni tepih. 'Ona je izabrala naušnice koje nosim večeras, pomogla mi je odjenuti haljinu, čak mi je i cipele donijela pa se našalila kako je ona princ, a ja Pepeljuga koja isprobava cipele', kroz smijeh nam je tada rekla Jelena.