Glumica Eva Longoria koja dane broji do porođaja svog prvog djeteta, konačno je pronašla još jedan razlog za slavlje. Ovoga puta, zajedno je sa svojim suprugom Joseom Bastonom organizirala kućnu zabavu povodom utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu između Meksika i Njemačke. Reprezentacija Meksika odnijela je pobjedu s jednim golom razlike, a Eva se nije trudila sakriti oduševljenje rezultatom. 

Par je napetu utakmicu pratio u društvu bliskih prijatelja i obitelji, a svojom odjevnom kombinacijom, Eva je demonstrirala  strastvenu ljubav prema nogometu i reprezentaciji za koju navija. Glumica je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko kratkih video isječaka koji prikazuju atmosferu s proslave i fotografiju na kojoj pozira u dresu Meksika. 



Najuočljiviji detalj osim njezinog velikog trudničkog trbuha, bio je i mali dres koji je suprug Jose kupio za nadolazeću bebu. Mališana će, prema svemu sudeći, od njegovih prvih koraka odgajati kao strastvenog navijača Meksika, a za to još neće trebati dugo čekati ako je vjerovati natpisu kojim je u opisu fotografije Eva poručila da je beba spremna za sljedeću utakmicu.