Nakon što su se Meghan Markle i princ Harry pojavili na humanitarnom kocertu '100 Days To Peace' u Londonu, počela su nagađanja da je vojvotkinja trudna.

Je li riječ samo u haljini koja je naglasila njen trbuščić ili je zaista u pitanju trudnoća nije poznato jer kraljevska obitelj još uvijek nije dala službenu potvrdu, ali strastveni obožavatelji vojvotkinje odmah su počeli komentirati da je potencijalno trudna. Eklektično plava haljina bez rukava pripijena uz tijelo ima ušivene volane duž haljine zbog kojih nije moguće procijeniti da li je Meghan zaista trudna, ali još je prošle godine princ Harry naglasio kako u bliskoj budućnosti žele prinovu u obitelji.

Kao što smo već ranije pisali, trudnoća u kraljevskoj obitelji možda i nije tako 'blaženo stanje' jer se pojavljuje pregršt pravila kojih se moraju pridržavati. Osim što se još uvijek mora pridržavati posebnih pravila odijevanja, ne smije primati nikakve poklone van obitelji povodom darivanja dijeteta, niti će Meghan po svojim, američkim običajima smjeti proslaviti 'baby shower'.